2017 | 2016 | 2015
Line up volgende week!
20 april 2017
De Release Quiz: Foto's
15 april 2017
De Release Quiz: De winnaars

Bedankt! Top editie! 32 teams streden voor de titel. Hier onze top 3. Knalprestatie. Tot op Release Rally 2017!

15 april 2017
De Release Quiz

32 teams, 2 presentatoren, 6 juryleden, 10 rondes, 3 tafelrondes en origami. We zijn er klaar voor!

14 april 2017
Release Rally: De kandidaten

De kandidaten voor de Release Rally 2017 zijn bekend! Zeven stuks, alsof het niks is. Kom dat zien, en stem, op 28 april in Jeugdhuis 't Biejke.

13 april 2017
De Release Quiz: Volzet

We zitten vol! Dertig teams strijden deze vrijdag om het hoogste schavotje. Wie blinkt uit, excelleert en laat de concurrentie mijlen ver achter zich, en wie schittert in onwetendheid en keert van een kale reis terug. Nu vrijdag, De Release Quiz!

11 april 2017
Team D-4-Life Paaseirenraap en boerengolf

Kom nu zondag de Kom op tegen Kanker-actie van onze vrienden van D-4-life steunen. Paaseieren rapen, stevig ontbijten en een potje boerengolf, 9 april, allemaal op de Releasewei!

3 april 2017
Release Festival recycleert bekend kunstwerk

In 2011 zette de Japanner Tadashi Kawamata een kunstwerk neer rond de burchtgracht in Borgloon. Dit weekend heeft Release dat met de grond gelijk gemaakt!
Door de instabiliteit van het kunstwerk mocht Release van kunstcentrum Z33 de boel afbreken, als we het hout hergebruiken op ons festival. Dat gaat nogal een megaconstructie worden! Maar ... hout vasthouden natuurlijk!

14 maart 2017
De Release Quiz

Release komt dit jaar met iets nieuws: De Release Quiz!

Een spannende algemene kennis quiz met kans op waanzinnige prijzen.
Herken dat ene nummer, weet die obscure hoofdstad, roep luidkeels de naam van die bekende actrice en kom plots op de proppen met dat feitje dat niemand weet, behalve jij!
Schrijf je ploeg met maximaal vijf leden in via deze link en kom pronken met je kennis!
De Release Quiz, uw manier om ons te tonen dat u meer kan dan dansen, drinken en met de verkeerde naar huis gaan!

17 februari 2017
De laatste 150 dagen

Maak je klaar voor de laatste 150 dagen. Een rechte lijn tussen nu en Release.

Snuit alvast wat rond op onze vernieuwde website. En weet vooral dat het er binnen een paar maanden totaal anders zal uitzien: Brandende zon, knallers van cocktails, gelikte muziek,…en jezelf als ster op de dansvloer! Tot 7 & 8 juli!

7 februari 2017
Inschrijvingen Release Rally

It's Rally time! Bands en deejays met de ambitie om op ons festival te komen blinken, schrijf u in! Genre, stijl of samenstelling van je act kennen geen grenzen. Alles krijgt een kans, behalve reggae. Schrijf je in, en dan komt misschien jouw naam op onze affiche. De Release Rally, uw favoriete muziekwedstrijd op vrijdag 28 april!

30 januari 2017
Gelukkig nieuwjaar

Na al het feestgedruis, de in het rond vliegende kussen en talloze loze beloftes is er al dadelijk iets om naar uit te kijken. Release is er voor u op 7 en 8 juli. En uiteraard zullen jullie ook weer fantastisch zijn. Ongetwijfeld.
En, aâl wa wunselèk is, wôr.

1 januari 2017
We zijn begonnen!

De startvergadering is gepasseerd en met enthousiast jong bloed en 3 nieuwe coördinatoren zijn we helemaal klaar om erin te vliegen! Let's make Release Festival even greater!

Like de facebookpagina en blijf zo zeker op de hoogte van al onze nieuwtjes!

13 november 2016
Startvergadering Release 2017

Heb je ook een festivalmicrobe in je? Hou je van organiseren? Wil je Release achter de schermen beleven? Kom dan nu zaterdag naar de startersvergadering! Iedereen welkom!

7 november 2016